Showing all 4 results

پدال‌ صنعتی به عنوان یک رابط بین اپراتور و ماشین‌آلات عمل می‌کند که به شما کمک می کند با کنترل دقیق و دستی، وظایف و کارهای موردنیاز را به بهترین شکل انجام دهید. با خرید پدال صنعتی در کنترل شتاب، سرعت و حتی توقف ماشین‌آلات دقت بالایی داشته باشید. پدال‌های صنعتی می‌توانند در صنایع مختلفی مانند صنایع خودروسازی، صنعت الکترونیک، صنعت ماشین‌آلات و صنعت فرآوری مواد غذایی استفاده شوند. همچنین می‌توانید پدال صنعتی را برای استفاده در تجهیزات خاص و منحصر به فرد سفارشی سازی کنید. پدال صنعتی از مقاومت بالا در برابر فشار، حرارت و شرایط سخت صنعتی برخوردار است و می‌تواند در برابر ضربه‌ها و لرزش‌های قوی مقاومت نماید

خرید پدال صنعتی

خرید پدال صنعتی به عنوان یک ابزار کنترلی ضروری در محیط‌ های کارگاهی و صنعتی، نیازمند دقت در انتخاب است، تا متناسب با نیازی که دارید بهترین گزینه را انتخاب کنید. نوع پدال صنعتی ای که انتخاب می کنید باید با نوع کاری که دارید متناسب باشد بنابراین در هنگام خرید این محصول و یا سایر "تجهیزات تابلویی" دقت کافی به خرج دهید. نوع کاربری (دیجیتال یا آنالوگ) بودن پدال هم بر کارایی آن تاثیر گذار است و هم بر قیمت آن؛ پس دقت کنید شما به کدام نوع پدال نیاز دارید تا بودجه خود را به بهینه ترین شکل مصرف کنید. از طرف دیگر به یاد داشته باشید که قیمت پدال صنعتی ارتباط مستقیم با کیفیت آن دارد. بنابراین باید پدال استاندارد تهیه کنید تا هم مناسب کار شما باشد و هم هزینه زیادی به شما تحمیل نشود.

پدال‌های صنعتی همچنین دارای ویژگی‌های ایمنی هستند که در صنعت بسیار اهمیت دارند. برخی از پدال‌ها دارای قابلیت قفل شدن، محدودیت‌های ارتفاع اتصال و دکمه‌های ضد آب و گرد و غبار هستند. این ویژگی‌ها در جلوگیری از حوادث و تصادفات جدی در صنعت تأثیرگذارند. با استفاده از پدال صنعتی، می‌توانید محیط کار را برای کارکنانی که در صنایع خطرناک فعالیت می‌کنند، ایمن‌تر نمایید.

برای آنکه بهترین نوع پدال صنعتی را بخرید، بودجه و نیاز خود را بسنجید و متناسب با آن انتخاب کنید. ابعاد و نوع اتصال پدال نیز می تواند بر انتخاب شما تاثیر گذار باشد. انواع پدال صنعتی استاندارد و با کیفیت و مقرون به صرفه در فروشگاه اینترنتی آریا کنترل موجود است، کافی است آنه نیاز دارید را انتخاب و سفارش خود را ثبت کنید. چنانچه به مشاوره پیش از خرید نیاز دارید، کارشناسان ما اماده پاسخگویی به شما می باشند.

قیمت پدال صنعتی

قیمت پدال‌ صنعتی به شدت به نوع و برند پدال، ویژگی ‌ها و امکانات آن، کیفیت ساخت، مقاومت در برابر شرایط محیطی، تعداد و نوع دستگاه ‌های کنترلی متصل به پدال و همچنین استانداردهای ایمنی و صنعتی مورد نیاز بستگی دارد. . پدال‌ های صنعتی از مدل‌ ها و اندازه‌ های متنوعی برخوردارند که قیمت آن ‌ها بسته به این عوامل متفاوت خواهد بود. در نظر داشته باشید که انتخاب پدال صنعتی در درجه اول  بر اساس کیفیت و ایمنی آن تعیین می شود.

اگر شما هم به دنبال پدال صنعتی با کیفیت و قیمت مناسب هستید، ما به شما توصیه میکنیم از فروشگاه آریاکنترل بازدید کنید. این فروشگاه اینترنتی یکی از بزرگترین و معتبرترین فروشگاههای تخصصی تجهیزات برق صنعتی در کشور است که انواع پدال صنعتی را با برندهای معروف و مطمئن از جمله سپاهان، پیزاتو، کاکون و غیره به شما ارائه میدهد.

انواع پدال صنعتی

امروزه انواع پدال صنعتی تولید و روانه بازار می شود. تولیدکنندگان این تجهیزات با توجه به نیازهای متنوع بازار، انواع گوناگونی از پدال های برقی را تولید می‌کنند. این پدال‌ها از نظر اندازه، مدل، نوع خروجی، تعداد خروجی و میزان حفاظت الکتریکی، تنوع زیادی دارند تا بتوانند کاربردهای مختلف صنعتی را پوشش دهند.

پدال‌های صنعتی که به آن‌ها پدال سوئیچ صنعتی هم می‌گویند با اندازه‌های مختلف از کوچک تا بزرگ برای اتاقک های کنترل و اپراتورها تولید می‌شوند. همچنین پدال‌های ضدانفجار برای محیط‌های پرخطر، پدال‌های مقاوم در برابر رطوبت و ضربه برای کارخانجات و پدال‌های ایمنی برای دستگاه‌های برش و خراش تولید می‌گردد. سفارشی‌سازی پدال‌ها بر اساس نیاز مشتری نیز از خدمات ارائه شده توسط آریاکنترل 24 است.

انواع پدال برقی صنعتی از لحاظ سطح حفاظت

انواع پدال برقی صنعتی از نظر میزان حفاظت در سه دسته طبقه‌بندی می‌شوند:

پدال صنعتی ساده (بدون حفاظ)

پدال‌های صنعتی ساده فاقد هرگونه محافظ یا پوششی برای جلوگیری از تماس مستقیم پای اپراتور با قطعات درونی هستند. این پدال‌ها معمولاً در دستگاه‌ها و تجهیزاتی مانند: چرخ خیاطی، دستگاه‌های ضدعفونی‌کننده و غیره که سطح ریسک و خطر پایینی دارند، استفاده می شوند.

پدال صنعتی بدون حفاظ گاهی پدال چرخ خیاطی هم خوانده می‌شوند. این پدال‌ها نسبت به انواع دارای محافظ و نیمه‌محافظ ارزان‌تر هستند. البته کاربرد آنها محدود به دستگاه‌ها و ماشین‌آلاتی است که نیاز چندانی به ایمنی ندارند. با این حال، در مکان‌هایی که احتمال بروز خطر وجود دارد، استفاده از پدال‌های با محافظ بیشتر توصیه می‌شود.

پدال‌های پایی صنعتی نیمه‌ حفاظ‌ دار

پدال‌های پایی صنعتی نیمه‌ حفاظ ‌دار دارای یک صفحه محافظ بالای پدال هستند که از برخورد مستقیم اجسام و پای اپراتور با قطعات داخلی جلوگیری می‌کند. این پدال‌ها معمولاً در محیط‌هایی به کار می‌روند که تا حدودی حساس بوده و عملکرد ناخواسته پدال می‌تواند منجر به وقوع خطر شود.

با این حال، پدال نیمه ‌محافظ‌دار حفاظت کاملی را فراهم نمی‌کند و صرفاً از برخورد مستقیم جلوگیری می‌کند. بنابراین در محیط‌های بسیار حساس و پرخطر، توصیه می‌شود از پدال‌های حفظ دار استفاده شود. پدال‌های نیمه محافظ‌ نسبت به پدال‌های بدون محافظ گران‌تر و نسبت به پدال‌های محافظ‌دار ارزان‌تر هستند.

پدال‌های صنعتی حفاظ دار

پدال‌های صنعتی حفاظ دار دارای یک قاب محافظ کامل در اطراف پدال هستند. این پدال‌ها برای کاربردهای بسیار حساس که احتمال وقوع خطر در آن‌ها زیاد است، مورد استفاده قرار می‌گیرند. قاب محافظ این پدال‌ها از برخورد اجسام، ابزارها و پای اپراتور با پدال جلوگیری کرده و از ارسال فرمان‌های اشتباه جلوگیری می‌کند.

نوع دیگری از این پدال‌ها برای ماشین‌آلات بسیار خطرناک مانند: پرس و گیوتین به کار می‌روند. پدال صنعتی دوبل علاوه بر محافظ، دارای یک ضامن ایمنی نیز هست که تنها در صورت قرار گرفتن کامل پا روی پدال آزاد می‌شود. انتخاب نوع پدال بستگی به سطح ایمنی مورد نیاز و ریسک فعالیت‌های انجام شده دارد. هرچه سطح ریسک و خطر بالاتر باشد، نیاز به پدال‌های با حفاظت بیشتر افزایش می‌یابد.

انواع پدال‌های پایی صنعتی از نظر نوع خروجی

پدال‌های پایی صنعتی از لحاظ نوع خروجی به سه دسته تقسیم می‌شوند:

  1. پدال‌ مکانیکی : این پدال‌ها از طریق اهرم‌ها و مکانیزم‌های مکانیکی، حرکت یا فرمان را منتقل می‌کنند.
  2. پدال‌ برقی صنعتی : این پدال‌ها با ارسال سیگنال‌های دیجیتال به صورت وجود یا عدم وجود جریان برق، فرمان را منتقل می‌کنند.
  3. پدال‌های آنالوگ : این پدال‌ها با تغییر مقادیر آنالوگ مانند مقاومت، ولتاژ یا جریان، دستورالعمل‌های مداوم را ارسال می‌کنند. بنابراین می‌توانند سرعت را هم کنترل نمایند.

پدال‌های آنالوگ کاربرد وسیعی در کنترل سرعت ماشین‌آلات دارند. با فشردن پدال، مقاومت کاهش یافته و جریان ورودی به موتور افزایش می‌یابد.